Over Juwelier-Goudsmid Clary 

Juwelier-Goudsmid Clary heeft een eigen atelier om je te kunnen helpen bij al je wensen omtrent ontwerpen, trouwringen,  asverwerking, vingerafdrukken, reparaties, gravures en rijgwerk! 

Voldoet je aankoop niet aan je verwachting, dan kun je het binnen 14 dagen ruilen. Hiervoor dient het onbeschadigd en ongedragen te zijn, met originele verpakking en kassabon. Bij het retourneren van een aankoop ontvangt u een tegoedbon. Wanneer er ondanks goed onderhoud een probleem aan je aankoop ontstaat, kom dan langs in de winkel. Wij zullen je klacht beoordelen  en gegronde klachten worden, indien mogelijk, vakkundig hersteld.

Ons team

Clary volgde de studie Juwelier-goudsmeden en een kopstudie op het gebied van het runnen van een juwelierszaak. Na een periode in Los Angeles gewoond te hebben heeft ze eenmaal terug in Nederland voor diverse juweliers reparatie- en ontwerp werk gedaan. Toen Jo Heinen in 1991 aangaf dat zij afstand wilde doen van haar juwelierszaak in Neede, had Clary direct belangstelling. In 1991 ontstond Juwelier-Goudsmid Clary.

Zowel Emmy als Michelle hebben de zelfde opleiding gevolgd als Clary, namelijk Vakschool Schoonhoven. Emmy zit 17 jaar in het vak en Michelle 9 jaar.