Juwelier-Goudsmid Clary

Al ruim 30 jaar heeft Juwelier-Goudsmid Clary een prachtige winkel en eigen atelier. De collectie in de winkel is vernieuwend, onderscheidend en nét wat anders dan anders. In het atelier zijn we met veel passie bezig met het ontwerpen en smeden van exclusieve sieraden in goud en zilver. Je zult versteld staan van de uitgebreide mogelijkheden om een bijzonder sieraad met emotionele waarde voor je te vervaardigen. In de sieraden kunnen edelstenen en parels worden verwerkt. Daarnaast hebben we een zeer uitgebreide collectie trouwringen, waar we een eigen draai aan geven. Naast nieuwe sieraden vormen we ook oude sieraden om tot nieuwe creaties. We adviseren je graag over wat mooi staat en bij je past. Ook voor het schieten van gaatjes kun je terecht bij Juwelier-Goudsmid Clary.

Om iets te vieren, te schenken of te gedenken... Een sieraad is voor altijd!

Design

Heb je een idee voor een mooi sieraad? Wij helpen je graag bij de uitwerking hier van. We bekijken samen de haalbaarheid, het draagcomfort en de eventuele emotionele betekenis van het sieraad. Wij hebben alle kennis en apparatuur in huis om dit allemaal zelf te doen. 

Maak een tastbare herinnering die je altijd bij je kunt dragen. 

Reparaties

Heb je een mooi sieraad maar is deze stuk gegaan? Of een sieraad die van een familielid of andere geliefde geweest is, maar welke niet meer draagbaar is? Wij repareren je kostbare stuk of vormen deze in overleg met jou om tot een modern, draagbaar stuk.

Zo heb je je dierbare persoon of herinnering altijd een beetje bij je.